19 Ocak 2010 Salı

Az mıyım? Neyim?

Günler yetmiyor gel şunu 36 saat yapalım, yok o da olmaz 72 saat yapalım muhabbetlerini duydukça içim kalkardı.Bu ne lan sanki bana başbakanlar ha, neye yetmiyo ha neye?Bana kalsa 24’ü 14 yaparım, hoş onunda 8 saati uykuda geçer gerisi işte yemek, içmek, zıçmak ve bıdıbıdılarla geçer gider derdim.Yetmiyo diyenlere içten içe de imrenirdim aslında, adamlar ne çok şey yapıyo baksana yetemiyolar hiçbiyere, klon falan diyolar valla haklılar diye.Ee anlamışsınızdır , ben de o zaman konusunda doyumsuz insanlara dönüştüm bi anda.Çok kısa sürede hemde.Yeminlen gece 3-4 gibi yatıp sabah kırkpınarda güreşmiş gibi uyanıyorum.Kolum , bacağım, kıçım herbiyerim ağrıyo.İş yerinde mahsun gibi boynum 45 derecelik açıyla dolanıyorum, sotede bi yer bulup kafamı koyayım diye. Telefonda müşterilere ağzımı ayıra ayıra esnediğimden gereksiz esler vermeye başladım. Geçen gün esnemem o kadar uzun sürdü ki toparlanmam da pek insani olamadı tabi. Gosgoca genel müdüre, esneme sonrası ağzım hala açıkken işte öyle Mehmet efendi diyiverdim. Akşam 6da evine koşan memure hanım teyzeler gibi oldum.Ayy hiçbi kuvvet 6dan sonra tutamaz beni falan demeye başladım.Telefon açıpta rutin geyik yaptığım arkadaşlarımın tellerini açmamaya başladım vaktimi harcayamam şimdi diye. Bilgisayarı açıp messengera girmediğim 1 tam gün oldu düşünebiliyo musunuz?Valla ne atomu parçalamak için çalışıyorum ne de olası erken seçimler için başbakanlık adaylığına hazırlanıyorum.Gayet avam bi işe merak saldım.Milletin 3 sene evvel tükettiği belediyeninde belmek-beltekte (her ne karın ağrısıysa)kokona teyze ve evkızlarına öğrettiği takı tasarımı işine girdim.Bu kadar da açıksözlüyüm valla.Valla şekerim akşamları epemi kuşanıp eskrim yapıyorum yada ev yapımı çikolata kursuna gidiyorum , olmadı degüstasyona merak saldım falan demeyi ben de isterdim.Sonuna tasarım masarım eklense de sonuçta takı tasarımı; bi nevi boncuk dizici, umutsuz, dombili, Aysel Gürel renkliliğinde giyinen, son çırpınışlarını kum boncuklarına işleyen , uzun zamandır bekar yada uzun zamandır evhanımı ablalara maal ediliyo.Yok valla benimki zevkten diil tamamen ihtiyaçtan desem, bu kez de yollarda yada bit pazarlarında tezgahında bi taraftan tel büküp bi taraftan da ‘sıla tokaları var orda onlar da çoh şahane’ diyen solcu görünümlü, büktüğünü asla takmayacak tarzda giyine, bıyıklı ablalar gibi algılanıyo.Şaştım kaldım vallahi.Tüm bunlardan sıyrılmak için hemen önce mecramı söyler buldum kendimi.Yok bebeyim yurtdışındaki bi site için tasarlıyorum ben bunları diye.Yurtdışı, site doğru tamam da adamlar sonuçta gelipte bokunu yiyelim noolur bizi senden ve tasarımlarından mahrum etme falan demediler. Binlerce adamın arasından benim işleri görüp bayılıp bide üstüne para bayılayım diyen bir ecnebi çıkarsa ne ala.Yoksa aldığım malzemelerle, hakiki yeni moda düğme şubesi açarım İzmir caddesine o olur.
Velhasıl kelam, 24 yetmiyo 36 saat olmalı dedirten sebebim budur.Şu yazıyı bile iki arada bi derede yazıyorum.Şimdi bu yazı bitiyo ya , ki saatte 01.32, ben daha oturup bezlerden boncuk yapıcam.Off ya biri beni klonlasın ya!

4 yorum:

Yiğit dedi ki...

:)))))))))) işte böyle mehmet efendi. benim müdüre de dicem ben bunu:))))) gün 36 olmasın da şey olsun uyumadan yaşatacak bi düzen icat edilsin. uykuyla vakit kaybetmeyelim. Evet evet bu olsun bence:)))

sanitabant dedi ki...

valla şahane bişiy olur :) Yada ben uyusam da benim telleri bükecek, boncukları dizecek, kumaşları dikecek , vardiyalı çalışacak hatta Barbaros Şansal gibi bi asistanım olsa.İbne gibim bişey olcağından konsantrasyonum da bozulmaz :)))

Yiğit dedi ki...

Sayende Barbaros Şansal'ı da öğrenmiş oldum. Google görsellerden baktım da ilk görüşte bi yılmaz morgülü andırıyo ama sonra geçiyo:)) Bilgiye nasıl bi açlık var bende şimdi daha iyi anlıyorum. Barbarosuda öğrendim sıradaki gelsin:))

Joey Potter dedi ki...

Ya aramızda kalsın bütün işsiz kadınlar takı tasarımcısıdır ha ha. Ben hariç onu bile beceremiyorum :)Valla blog açma sebebim sırf bu giydim-çıkardım-taktım-kestim-biçtim-diktim blogcularına hayranlığımdandır. Şu kadınların 4/1 olayım bana karada ölüm yok ondan sonra :p