22 Haziran 2010 Salı

Ellere romantik komedi, bize Tim Burton. Adaletin bu mu dünya?


Adım ayran gönüllüye, aşk kadınına ve hatta man eater’a çıktı sevgili bilog. Bunları diyen yakın çevrem. Ama şimdi anlıyorum ki gerçekten yakın olsalardı aslında, Nilgün Belgün vari civelek civelek yakıştırmaların benimle uzaktan yakından alakası olmadığını, olsa olsa aşk fukarası olduğum gerçeğini görürlerdi. Ama heyhat nasıl görünüyosam/gösteriyosam.

Önemsenmek, birilerinin hayatına dahil olmak ve en önemlisi sevilebilmek tek isteğim. Kimin değil ki diyosunuz biliyorum. Ama ben bunların dillendirilmesinin ayıp, zayıf ve güçsüzlük olduğu düsturuyla büyütüldüm. İçin için bu arzuyla yanıp tutuşsam da, kimseden bir talebim yok mesajıydı hep görünen.

Aslında kızmıyorum da, insanlar görmek istediği şekilde yaklaşırlar, ki ben buna tuz biber de ekiyorum daha ne olsun .

Aramazsa aramam, o davet etmediği sürece rededilme korkusuyla hiçbiyere çağırmam, beraber olunan sabahta o sarılmadığı sürece yüzümü bile o yöne dönmem. İçin için sarılma isteğim olsa da önce onu beklerim. Aktivite sonrası beraber uyumamak için kıvranan adamları görünce içim acısa da, “ben biriyle uyuyamam, ayrı yatabilir miyiz” derim, adam rahatlar. Ve ben biriyle uyuyabiliyo muyum gerçcekten onu bile bilmiyorum.

Benim için hiç mücadele edilmedi. I’m Juli'de aşk için kilit kriter buydu. Bira paramı ödemeyi bile mücadele olarak kabul edebilirdim lakin o bile çoğunlukla olmadı.

Maddi beklenti olarak algılanmasın bu, ki belki bekleyebilirdim de. Ancak ağzıma sıçtırta sıçtırta dersimi aldım. Hep aynı numarayla sigarasını aldıranı mı istersiniz, özledim diyip otele çağırıp paranın yarısını talep edeni mi, evime yemeğe gelip üstüne taksi parasını istemeyeni mi. Yoo hiçbiri de züğürt değildi, beni 100'e katlayan cinstendiler, ama yamyam ruhluydular belli ki. Bunun üzerine bana hiç hediye alınmadı dersem yadırgamazsınız herhalde.


Kurbanı oynamıyorum. Herkes benim gibi yaşamadığına göre muhakkak ben de bi bokluk var. Talep etmediğim sürece iyi niyet göremiyorum belki de. Hoş nasıl talep edilir onu da bilmiyorum ki.

Mutlu birliktelikleri olanlarla konuşmak artık içimi karartıyor. Nasıl tanıştınız diye sorduğumda alınan cevap ya iş ortamı yada arkadaş ortamı oluyor. Hiçbir kız arkadaşım da çıkıp, “ bara gittik hesabı kitledi, sonra otelde kaldık onunda yarısını ödedim, sabahına beni bruncha davet etti” demiyo mesela. Herkes en üst düzeyden seviye belirlerken ilişkilerine, ben habire irtifa kaybediyorum. 

12 yorum:

Leah dedi ki...

Guzummm ben sana bi şey diyim ben bunu bilir bunu söylerim dünyanın en pinti insanı zengin insanlardır. Sineğin yağını hesaplayan cinstir onlar.
Bence bugüne kadar yanlış insanlara rastlamışsın, senin gibi düşünmeyenlere, aşkı aramayanlara. Laçka adamlarmış hepsi de. Hiçbiri yanına yakışmamış. Ama yaşanmadan bilinmiyo işte. Bunda senin suçun yok ki, karpuz kelek çıkınca napıyoruz akıllanıyoruz daha iyilerini seçmeye çalışıyoruz. Öyle yapıcan mealesef.
Ayrıca da o karılar nasıl başarıyor bilmiyorum ama hepsi de mükemmel aşkı yaşıyoruz ayaklarında. Hiçbirinin mi bi sorunu olmaz birader ya diyosun. Ama var. Ama onlar gizliyo işte. On numara rol yapıyolar yapamayasıcalar.

Joey Potter dedi ki...

Bence sorun sende değil. Bir iki nesil öncesi bir yakının acayip bir ah aldı. Ya biri cami duvarına işedi. Ya birinin kalbini fena kırdı yedi ceddine beddua okuttu. Bu da seni buldu. Ben artık öyle düşünüyorum :D Hatta Ayşe Arman öyle bir röportaj bile yaptı. Şansızlık denen şey böyle bir şey olsa gerek. Şimdi ben sana demek isterdim ki seni de bekliyor birileri bir yerde bla bla ama ben kendim inanmıyorum ki kendim için sana söyleyeyim :)

sanitabant dedi ki...

Leah kuzusu haklısın zengin adamın esirgeyecek malı var ki pintilik yapıyo, züğürtün zaten bişiyi yokki neyi saklasın:) doğru valla, numara yapan da var.

Joeycim, bende ki lanetin nedeni gene benim galiba. Ben de az bok değildim, ki istemediklerime hala öyleyim. Onları da yazıcam tabi ki. Aslında sevildim de lan böyle küçük ceylan modunda görünüyorum biliyorum ama.

Hala yasını tuttuğum geçmişteki o adamı anmak bana pek iyi gelmiyo sadece. Yani hep böyle diildi. Ama artık böyle:(

Anti-Kahraman dedi ki...

Sen a$ik mi oldun su elemana?? tek cevap lutfen

sanitabant dedi ki...

olmadım

Hatchipu dedi ki...

alacağın ola emi. ağlattın beni gece gece.

tamam ama , anladım. olmaz bizden bi cacık.

bak koydum pembe gözlüklerimi bi yana. pes ha. yeter hani bencede. bir yere kadar mal mal hep sonunda ortada kalma olayı.


=(

*en içten derinden bir 'oooffffff'. ardından gelen bir 'ama?!' sonra yine daha uzun bir 'oofffffffffffffffffffffffff...'.

sanitabant dedi ki...

hatchipu yavrusu pembe gözlük de lazım ama ya, jübile mi yapcaz olum bu yaşta:)))

BiPass dedi ki...

ben de senin gibi; istediklerimi hiç söylememeyi; talepkar olmamayı öğrendim. bırak adamın bana sarılmasını; alışveriş poşetimi bile taşıtmadım, patlayan musluğumu bile kendim tamir ettim. herşeyi kendim yaptım; hep kendime yettim. bi süre sonra da gerçekten istememeye başladım zaten. onlara sarılmak, onlarla beraber uyumak işkence gibi geldi. ne zaman ben artık gerçekten istemez oldum, o zaman adamlar herşeyi önüme sunar oldular. buna ister murphy de, ister evrenin (olmayan) dengesi. o kadar çok sundular, beni o kadar ciddiye aldılar ki, tamam lan dedim. gel, ciddi olalım. ben bunu der demez topukladılar tabii. bunu yapanlar da 30 yaşında kocaman adamlar. bilmiyorum sanitabant, çok sıkıldım. bıktım bu kaç kovala taktik teknik oyunlardan artık. bırak mutlu birliktelikleri; insanlar evleniyor bu dünyada. abi nasıl yapıyorlar? ben yatağımdan öteye götüremiyorum ilişki dediğin şeyi; hem de tek bi adamı deliler gibi sevmek isterken. işte böyle bir söyle bin işit benden bu aralar; çok damarım çok :)

sanitabant dedi ki...

Ah bipass post tadında okudum yorumunu:) bi cümlen var ki hah dedim aynen böyle oluyo. " Ben yatağımdan öteye götüremiyorum ilişki dediğin şeyi".Öperim gıdından ne diyim:)

Adsız dedi ki...

valla sanita ister kız ister darıl ama bu iş yataktan öte gitmiyosa yanlış frekanstan yayın yapıyosun.Bu erkek milleti denen canlı türü öyle harbi kadın sevmez.Yani sever görünürde sevmez.Aman bişi ısmarlatmıyım ben öderim aman naz yapmıyım hoşlandıysam ilk gündende olur,bardan da iyi adam çıkar dersen fena halde yanılırsın. Bu adamların ağzına mıçacaksın, süründüreceksin, önce biraz yaklaştırıp sonra iteceksin evine zart diye gelmesine izin vermiyceksin. Çünkü bunlar naz sever hemen elde ederse hemen bıkar.Evet aşk oyunu yapan kızlara etmedik laf komaz sonrada harbisini harcar.Harcanma sen harca derim ben.Sonra arada doğru bir adama rastlar kaçırırsın çok canın yanar.Senden değerlisi yok hayatta öyle manav tezgahına uzanır gibi uzanamasın hıyarlar.

sanitabant dedi ki...

Haklısın ruhgezginim. Harbilik marifet diil, sonunda it gibi acı çekiyosan yemişim o harbiliği.
Yorumun için teşekkür ederim

The Brubaker dedi ki...

Bir kurşun döktürmek lazım zannımca :)