18 Mayıs 2010 Salı

Teknik destek hattı


Erkeklerle ilgili yazmayım diye kendi kendime öğütlerde bulunsam da, başaramıyorum sayın okur-yazar. Adımın erkek düşmanı ve hatta feministe çıkacağından endişeliyim zira. Ben ki felsefe olarak savaşma sevişi benimsemişim, böyle bişey mümkün olabilir mi allasen?
Gelelim sadete. Son dönemde sıkça karşılaştığım bir erkek modelinden bahsedeceğim sizlere. Bu modele ‘ gönlümü klonladım boydan boya , bir tanesini de vereyim sana  kiraya’ ismini uygun gördüm. Her birinizin bilinçli birer tüketici olduğunu bildiğimden ötürü, modelin teknik detaylarını soru cevap şeklinde açıklayacağım.

Bu modeller nerden bulunur?
Efenim bu modellerle genelde arkadaş ortamı diye tabir edilen, sosyal aktivitece gelişkin insanlar aracılığıyla tanışırsınız. Ortamdaki en neşeli, en şakacı çocuklardır bunlar. Gözleri çakmak çakmak, ateş gibi delikanlılardır her biri. Siz fark etmeseniz de, onlar bir şekilde sizin gözünüze girmeyi başarır.

Peki kullanım alanları nelerdir?
Bu erkişiler her muhabbete gelir, her ortama girer. O kadar çok ortak nokta bulabilirsiniz ki, uzun zamandır aradığınız modelin o olduğunu düşünürsünüz. Sevdiğiniz filmlerden sahne alıntıları yaptığında, ergen kızlar gibi kontrolsüz kişnemeniz içten bile değildir. Hele ki bunların birde yemek yapabilen üst sürümü vardır ki, anlattığı ıspanaklı börek   tarifiyle orgazmın zirvesine çıkmak an meselesidir. Hepsinin ortak bir noktası da, iyi birer masör olmalarıdır. Tutulan omzunuza, ‘dur ben şu dallarını bir ovayım’ şeklindeki davranış biçimi , tapılası erkek mertebesini zorlayacak kudrettedir.

Ürünümle (erkeğim diyebiliriz) aramda duygusal bağ kurdum, ne olacak?
Bir kere duygusal bağ kurmamanız öküzlüktür. O derece sevecen ve içtendir ki, bir süre sonra hem neşe kaynağınız hem de başınızı yaslayacağınız bir omuz olur. Siz başınızı ona yasladığınızda, tatlı tatlı saç okşama da hizmet dahilindedir. Anıra anıra gülmelerin akabinde bir anda edilen iltifatlarla, yayılan ağzınızı toplayıp dudak büzme pozisyonuna geçmeniz salise sürmez. Müsterih olun!

Modelimden çok memnunum, onu hiçbirşeye değişmem!
Dersiniz bir süre sonra ancak onun cephesinde durum farklıdır.

Farklı olan durumun açılımı nedir?
Bi kere bu ürünün genel hitabet tarzı, güzelim, canım, hayatımdır. Size de bu kelamları ettiği için her şey güllük gülistanlıktır. Ancak gelen bir çağrı akabinde bulunduğu yeri ve yanındaki kişiyi başarıyla geçiştirdiğini gördüğünüzde, o soruyu sormanız içten bile değildir. Ne o sevgilinle mi konuştun? ( yavşak yavşak sırıtarak tabi). Alacağınız cevap evettir. Ürününüz  en iyi ihtimalle 2., Allah etmeye 3. -4.-5. eldir.

Eyvah şimdi sıçtım, ne yapmalıyım?
O saatten sonra yapılabilecek yegane davranış şekli erkişinin söylediği her şeye memenizin arasına örümcek girmiş heyecanında ve çılgınlığında kahkaha atmaktır. Surat sallama, ‘ama daha dün bi öpim diye yavşıyodun pezevenk’ serzenişleri sizi küçük düşürür.

2. el bir ürüne sıfır muamelesi yapmak caiz midir?
Tabi ki değildir. Ancak her zaman ki davranış şeklinizi bir anda değiştirmeniz dikkat çeker. Akabinde erkişinin ‘Pınar noolduuu’ tarzı yavşak soru cümlesini cevaplamanız gerekebilir. Velev ki cevapladınız, yine akabinde alacağınız ‘ama ben seni umutlandıracak herhangi bir davranışta bulunduğumu düşünümüyorum’ tarzı götveren cevabına da  hazırlıklı olmanız gerekir. 

Aman aman ağzım yandı, ben şimdi ne yapayım?
Aramalarınızı azaltın, ancak o aradığında da neşe yumağı şeklinde konuşmaya devam edin. Sosyal aktivite davetlerini daha evvelden kurguladığınız bahanelerle bir başka zamana erteleyin. Olur da özleyip göresiniz gelirse görüşmeyi asla ev ortamında gerçekleştirmeyin. Medeni hali rahatça afişe edilen erkişi, oda sıcaklığında eriyik hale geçer. Gözlerini kısarak ‘ bir tatlı huzur almaya geldim apış arandan’ duygusallığına girer ki evlerden ırak. Ha eğer ‘ ateş düştü şalvara’ diyosanız ben sizin kafanızı zikiyim. Ve ayrıca tebrik ediyim. Ürününüzün götünü fezaya yollayan bi dolu kadının arasında götün götün yer açtığınız için!

Not: Foto ekleme uygulamasına geçtim, bi türlü yerini beğenemedim ondan gir çık yaptım kumanda panelinize:)







18 yorum:

Adsız dedi ki...

valla hangi beğendiğim cümleni tırnak içinde göstereceğimi bilemedim. Çok güldüm yazını okurken :D ne kadar doğru tespitler. Ellerine sağlık mı desem, geçmiş olsun mu bilemedim ama :s

Joey Potter dedi ki...

Bir üst modeli ile yenisi ile olmadı az kullanılmış bir başka benzeri ile değiştirme olanığımız yok mu? :)

sanitabant dedi ki...

teşekkür ederim tropikcim:) geçsin gitsin diyelim en güzeli...

bi üst modelleri ve yenileri genelde ibne çıkıyo joey:)

Anti-Kahraman dedi ki...

allah belani versin bir sus ya :)

sanitabant dedi ki...

şş bela okuma, çok beğendim eline sağlık demen yeterli antik:))

qezeqen23 dedi ki...

theeeee :D delisin sen...

sanitabant dedi ki...

saolasın gezegen

TuTsİ dedi ki...

güzel anlatım olmuş
Acemi kızlar için:
Bir erkeği kullanma talimatı

KaraEfendi dedi ki...

"o" aradığında rol kes diyorsun. Kendin olma yani, rol yap! Cazidir diyosun...

Şimdi gelelim sorulara;

* Böyleleri nerden bulursunuz?
* Hırsızın hiç mi suçu yok?
* Neden hep ünüversite ve üniversiteliler?
* Neden hep, "suçlu" ve "mazlum" rolü?


Yok yani anlamıyorum ben bunu, ben böyle olduğum için değil ha sakın yanlış anlaşılıp - yanlış yorulanmasın. Ama neden?

sanitabant dedi ki...

kullanmama rehberi desek daha doğru olur tutsi:)


oo kara efe gümbür gümbür gelmiş:) cevaplara geçiyorum hemen

*Böyle olmayanlar nerde desek daha doğru olur sanki

*Suç olmaz olur mu?ben zaten hatunları da inceden inceye yeriyorum. Yakınlaşmanın en başında medeni hali sormamakla başlıyo bizde suç:)

*Neden hep üniverste derken?ben ünv. bitireli 10 yıl oldu anlamadım

*ordan mazlum göründüysem esas şimdi yazık bana lan:)

KaraEfendi dedi ki...

*Haa ya, hatunları da gerin abicim azcık :P. Yani tamam hep erkek milleti "tüü, kaka" filan ama olmuyor böyle, hatunlarda da bi dünya kabahat var :). Ayrım yapmıyorum ha yanlış anlaşılmasın, hep bizim üzerimize yükleniliyor da o yüzden.

*Senden önce üniv. yazısı okumuştum, 2-3 kutu tuborg kırmızının etkisi ile araya sıkıştırıvermişim, mazur görün :P

*Mazlum gibi gözüktün, ne bilim, şeytanın tekisindir belkide lan :). Yok şakası bir yana tanıdıkca anlarız ;)


Not: "Lan" lara takılıp kalınmamasına...Sevecenimdir aslında ama keza çok severim "Lan" ı :)

ilhan dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Sazan dedi ki...

Ah be canım ya, iyi yazmışsın hoş yazmışsın ama geç oldu, ben bu modele bir yıl önce gönül verip akabinde (o zaman daha yazmadığın için) saçmalayarak, hayatımı alt üst ettim, nerelerdeydin bakiim? Kalemine sağlık, kuyruk acım olmasa daha bi yarılarak okuyacaktım... Bu yazını ara ara tekrarla lütfen, ben yandım, başka yanan olmasın, sevgilerimle...

The Brubaker dedi ki...

Lütfen hatta kalınız..Şu an bilgilerime ulaşıyorum..:))

sanitabant dedi ki...

Sazancım o zamanlar yazsaydım dikkate alıp hayatını ona göre yönlendirir miydin?bence hayır, gönül bu anasını zatim bile bile yine konuyo işte. Sevgi bizden efendim:)

Brubaker efendi hörmetlerr:)

Joey Potter dedi ki...

Eee ne oldu neredesin sen? Telefonu telesekretere aldın gittin herhal :D Yeni yazı bekler bu millet :D Pliz :D

sanitabant dedi ki...

:))eyvallah joeycim, kitleler tarafından aranmak, arzulanmak mesut bahtiyar etti beni.
Bu msjı 7:45 dolaylarında yazıyorum, ordan hesap et bu aralar nasıl bir hayatımın olduğunu:)ilk fırsatta bişiyler yazicim, öperim:)

TuTsİ dedi ki...

Blogumda senin adresin var hergün bakarım kimler en son ne yazmış diye senin son yazın hep orda duruyor 14 gün olmuş farkındasın değilmi ?
yani elbet işlerin vardır ama biri böyle girmeyip yazmayınca yeni yazı felan içim kararıyor kötü şeyler geliyor akla cidden :/