25 Nisan 2010 Pazar

Sinema sektörü hele bene bi bah!

Yıllar içinde kendime bir huy edindim. Bi kişiyi unutmak mı istiyorum ? (kadın-erkek fark etmez) Çok mu canımı yaktı?  Yada onun adını duyunca etrafı kırmızı mı görmeye başladım? Hooppp hemen tüm kişisel iletişim bilgilerini ( tel, msn, feysbuk) silerim. Hafızam  bu konularda zayıf olduğu için de hiçbişeyi hatırlayamam tekrar. Haa bazen çok kuul bi davranış gibi durabiliyo bu.
Misal adam canını sıkmış, silmişsin tüm bilgilerini. Aradan 1-2 hafta geçince kıllanıp arıyo (paşalar hep vazgeçilmez zannederler ya kendilerini) Bikbik 2 laftan sonra ‘niye aramıyosun’ diyo bide utanmadan. ‘Çünkü sildim yavrum numaranı’ dediğin anda ‘peki-tamam-oldu-şimdi böyle mi oldu yaneee’ bozulma kelimeleriyle olay mahalini terk ediyo. Senin de içinin yağları eriyo, deneyin!
Ama sistemi tam olarak oturtamadım sanırım. Msnden siliyorum ya mesela birini, engelleyemiyorum. Ne bilim engellemek sanki kan davası gütmek gibi geliyo bana. Hasılı yapamıyorum işte.
Neyse, geçenlerde yine canımın sıkılması sonucu sildiğim bi eleman msnden msj yazdı
- Selam sanita
-Hayırdır?
-Fotonu gördüm hislendim, ama görüyorum ki tırnaklarını çıkarmışsın yine
-Sadete gel
-Sadet falan yok, pişman oldum zaten msj attığıma
-Pişman olacağın şeyleri yapmakta üstüne yok zaten
-Al işte gene başladın, offf
-Maria Elena rolünü kabul etcek bi gerizekalı bulamadın mı yoksa?
 Burda bi parantez. Şimdi bu götlalesi eleman,  bana idealindeki  ilişki tanımını yapmıştı. Ben anlamayınca da örneklendirmişti. Vicky Cristina Barcelona filmindeki Penelope’nin oynadığı rol var ya Maria Elena, hah işte o rolü de bana teklif etmişti. Hatta bide yüceltmişti. ‘Bu konum öyle bir konum ki diğer kadınlara benzemez, sen hayatımda hep var olacaksın’ diye. Ben de onun entelektüel yaklaşımından oldukça uzak bir yorum yapmıştım. ‘OOo paşama bak. Vickyle kırıştıracak, Cristinaylan iş tutacak sonrada götünü yediğim Maria Elena yapacak. Sen şuna harem kurmak istiyorum yavrum desene’ diyip siktiri çekmiştim.
Elemanı yine benzer tarzda uğurladıktan sonra , erkeklerdeki bu davranış deformasyonları takıldı aklıma. His ve davranışlardaki bu rahatsız edici cesaretin nedeni neydi. Fabrika çıkış ayarlarını bu denli bozacak bişey olmalıydı.  Biraz düşününce suçluyu buldum.
Bu işin tek suçlusu vardı, o da sinema sektörü. Çünkü bu erkeklere bişey göstermeye gelmiyo , işlerine geliyosa hemen özümseyip, uyguluyolar.
Adamlar Rocco’yu bi keşfettiler, çatçut dalmaya başladılar. Misyoner dışında pozisyon bilmezlerken , hepsi profesyonel porno yıldızı gibi blowjob, cumshot, bondage hizmeti istemeye başladılar. Anası babası da sanki bunları yapıyomuş gibi o derece özümsediler.
Sonra Çağan Irmağın Issız Adam buluşu. Tam dayaklık, kronik tatminsiz heriflerin kurtarıcısı oldu resmen. Kızlar zorla, sürükleye sürükleye götürdüler sevgililerini filme. Erkekler sinsi sinsi izledi, kızlar hüngür hüngür ağladı sinema salonlarında. Sonra ne oldu? Durumları meşrulaşan herifler ‘bağlanamıyorum, ait hissedemiyorum’ laflarıyla o kızları terk ettiler. Bu kez o kızlar, kendileri için ağladılar.
 Yetmezmiş gibi şimdi de  Woody Allen’ın poligamik fantezisi çıktı  başımıza. Eskilerin deyimiyle tek çiçekle bahar olmaz durumu yani. Şimdi bunun karmaşasını yaşıcaz galiba, kim Vicky kim Cristina diye.
Evvelden erkeklerin bu tarz davranış ve isteklerine kafayı yemiş, cinsi sapık falan diyoduk. E şimdi oldukça normalmiş gibi gösterilen tüm bu durumlara ne diyeceğiz? Ben siktir demeyi tercih ediyorum ama sizi de merak ediyorum.

8 yorum:

Anti-Kahraman dedi ki...

zeki kadinlar da cekilmez oluyor :)) neyse elemanin taktik de cok aptalca yalniz.hangi kadin bunu bu sekilde kabul ederki.Tabi filmi izleyen hangi kadin :) bence o da istemiyor,issiz adam triplerine girmeye calisiyor.yoksa hangi akli basinda erkek bunu soyler.

sanitabant dedi ki...

aklı başında ama hangi başında tartışılır:)

TuTsİ dedi ki...

Kimbilir kaç kişi kabul etmiştir öyle teklifleri.
Halen ıssız adamı seyretmedim sırf hatunun iyiliği için ama anlamamakta diretiyor.

sanitabant dedi ki...

Hmm enteresanmış senin durumunda tutsi.Hatunun seni sınamak istiyo bence:)

Joey Potter dedi ki...

Issız adam izlediğim en salak fimlerden biriydi. Bence ne denir diye düşünmene gerek yok. Tek kelimeyle özetlemişsin olayı. O Woody Alenn'ında yatacak yeri yok diyorum ben başka da bir şey demiyorum :)

sanitabant dedi ki...

evlat edindiği kızla yatan adamın yatacak yeri çok bence joey:))

pipi disko dedi ki...

şu kızınca her taraftan banlama durumu bende de var. ilişkimizin başından beri sevgilimi 35 kere her yerden çıkardım. şimdi neden facebookta "in a relationship" değilize takığım. çaktırmıyorum ama. haa bana o filmle gelen erkeklere unfaithful'dakioliver martinez olmalarını öneriyorum. öff ne güzel olurdu.

sanitabant dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.