17 Nisan 2010 Cumartesi

Göt oldum!


Dün sabah yazılan umut dolu yazıya, tokat gibi bir cevap geldi gecesinde. Ulan salak senin neyine kanat takıp uçmaya çalışmak, tekrar umutlanmak, burası dahil herkese ne kadar mutlu olduğunu ilan etmek.  Elin adamı böyle göt eder işte seni. Sen de böyle oturup, ulan  ne sıkı bi götüm ben diye düşünürsün.
Adamın zaten 2 tane sevgilisi varmış ama Allah razı olsun ek kontenjandan beni de dahil etmek istemiş kadroya. Bunu da şöyle öğrendim ( ona kalsa  4lü dönmeye devamdı kesin). Adam gece boyu masanın altından çıtçıt mesaj döşeyip durdu. Ben de romantik aşk filmleri hesabı heralde bana ilanı aşk ediyo, açılamadı kalabalıkta zaar diye düşündüm. Baktım telefonuma ne gelen var ne giden. Haydaa dedim noluyo.  Tamam bananeydi ama ağır ceza katibi gibi hababam debabam yazınca dikkatimi çekti. Bu böyle hafif çakır olup güç kalkanlarını devre dışı bırakınca çaktırmadan  eğilip baktım ne yazıyo diyo. Canını yediğim iphone plazma ekran olduğu için rahatça seçebildim kime ne yazıldığını. Albana isimli bir hatuna ingilizce bişiyler yazdığını gördüm. Gülücükle başlayan ‘I like...’ diye devam eden bi mesajdı. 
Dışarı çıktık.  Yuh lan dedim, bari gidip tuvalette yazsaydın da dibimde tutmasaydın işini . Mal gibi gözüme baktı durdu. Sonra şeytan dürttü, ‘senin sevgilin mi var’ dedim. Adam şeref abidesi ya! Evet dedi. Uzun soluklu bi ilişkisi varmışmış, kız biraz ayrı kalalım kafalarımızı dinleyelim demişmiş. Esi, bu da boş durmayım hesabı teselli ilişkisi yapayım demiş, beni layık görmüş artıklarını vermek için. E peki Albana denen hatun kim diyince, ‘o da arada takıldığım bi fuckbudy’ dedi. Çok neşeli bi hayatı vardı adamın.
Abi bildiğin, bir fuhuş aleminin ortasına düşmüştüm. Ama onore etti beni sağolsun. Benim bu kadar iyi olabileceğimi, her şeyin bu kadar iyi gideceğini düşünmemişmiş. Altı doldurulamayan özürler işte gerisi . Hayatına hiç girmemişim gibi davranmam lazımmış, lütfenmiş, bana kıyamazmış. Adam yayık yayık bunları anlatırken, hangi açıyla vurursam burnunu kırabilceğimi düşündüm durdum. Tecrübeliydim bu konuda. Ama kolumu kaldırcak mecalim yoktu. Bildiğin çöktüm  o an. İfadesizce gözlerinin içine bakıp, pıtırpıtır ağlamaya başladım. Tam 5. sınıf romantik dram tarzı bir filmden veda sahnesi çektik. ‘Peki benim ne suçum vardı’ diyip durdum. Rezalete bak yaa. O da, ‘sen de hiçbişiy yok noolur, kendini suçlama’ diyip durdu.
Şimdi filmi burada bi donduralım. Olum nedir bu en olmadık anlarda bile kendinde hata aramacalar. Ulan adam bildiğin bi götveren. El veren gibi işte, dokunduğunu göt ediyo.  Salak mısın? Benim suçum nedir diye ne diye konudan uzaklaşıyosun. Dingil! Olayda 4 tane özne var, 4ünden de bu pezenek sorumlu diil mi? Ona yüklensene, ne ajitasyona bağlıyosun. Allah belasını versin bu tarz filmleri içimize işletenlerin.
Motor… Eleman mal mal ağlamalarımı, yakınmalarımı dinleyip izledi. Yo yooo kalmamalıydım hayhayhaaayır. Kalkıp hızlı hızlı yürümeye başladım, hiçbişey demeden. ‘Dur ben bırakırım seni eve tek gidemezsin’ dedi. Dönüp, ‘ben hep tek giderim eve, sen mi vardın bu zamana kadar, sakın gelme’ dedim. Aklımca laf soktum işte.  Peşimden gelen kimdi ki zaten. 
Yol boyu takside ağladım. Taksiciyle dertleşmek için can atsam da, ağzımı açacak mecalim yoktu.  Ağladığımı gören taksiciyle telepatik bir anlaşma yaptık sanki, dinlediği ağlak müziğin sesini biraz daha açtı. Laheylaheyy uzun havaları eşliğinde hıçkıra hıçkıra eve geldim.

14 yorum:

Leah dedi ki...

İnsan sonradan pişman oluyo işte. Bence ara say dök ne varsa içinde. Ne hakkı var böyle yapmaya ya. Sanki bulunmaz hint kumaşı amk. Böyle heriflerin pipisini kesesim geliyo. Allah bilir çük kadar bi şeydir. Peh! :D
Üzme sen kendini, götveren bi amsalakmış. Sana adam mı yok canım unut gitsin!

bendis dedi ki...

gerçek yüzünü gördüğün için kurtulduğuna sevinmelisin bence kıyamam üzülme desemde fayda olmayacak gerizekalı erkekler!

sanitabant dedi ki...

Sevgili Leah, buram buram ' I will survive' ruhu kokan mesajın için teşekkürler.Adamın boyu evet çük kadardı, gerisini göremedim, zira 4lü dönmede bana sıra gelmeden oyundan ayrıldım. Ama tahmin edebiliyorum:))


Bendiscim haklısın olayın tek teselli kısmı bunu erkenden görmek...

Joey Potter dedi ki...

Sana en samimi yorumumu yapacağım şu anda :) Alınma kırılma. Vazgeçtim yumuşak söyleyeceğim. Aklından zorun mu var kuzum? Neden kendinde suç arıyorsun? Adam demeye bin şahit isteyen adam en sadık fuck buddysi eli olasıca o.. çocuğu hatayı kendinde aramalı. Ben böyle adamların ta ağzının ortasına...... Başka denecek bir şey yok.

sanitabant dedi ki...

en sadık fuck buddysi eli olasıca o.. çocuğu
Joey resmen yarıldım gülmekten:)) şu durumda güldürdün ya helal valla, çok saol

Joey Potter dedi ki...

Reca ederim :) Yalan mı ama? :)

Hatchipu dedi ki...

http://fashionbyhaticegonuleri.blogspot.com/ üzülme,suraya bak. ufacik bir süpriz var sana =)

sanitabant dedi ki...

sonuna kadar haklısın joey:)

hatchipu hemen uçup bakıyorum oraya:)zınzınzınzınnnnn

sophie'nin dünyası dedi ki...

"la bi git" diyesi geliyor insanın...höh yani....ama neden her seferinde böyle erkekle karşılaştığımızda ya da bunları duyduğumuzda şaşırıyoruz hala anlamıyorum....ne bekliyoruz ki...hepsi ıssız adam müsveddesi.ne ıssızmışsınız la,hepiniz moda oldunuz.

sanitabant dedi ki...

allah çağan ırmaktan razı olsun ki bu yanardöner heriflerin dengesiz davranışlarına bi isim buldu.
bu arada hoşgeldin sophie:)

Paris dedi ki...

Merhaba, bende bu konuda Leaha katılıyorum insan önce gurur yapıp ne arıycam gibi bir gurur muhasebesi içine girsede arayıp ağzına geleni söyleyip rahatlamak çok işe yarıyor. Üstelik sonra bir daha aramanızı da engelliyor..

yine de tabi keşke hiç böyle bişiy yaşamasaydınız ..

sanitabant dedi ki...

aradım bikaç gün sonra açmadı desem:)

Leah dedi ki...

Bence numarasını internet sitelerine ver kuzum :D Görür 4.yü 5.yi ondan sonra :D hahahah :D Bu da ona müstehak yani en temizinden :D

sanitabant dedi ki...

Leah aklını yerim senin:)amma velakin sildim numarasını ben arayıp açmayınca.Şahane olurdu valla lan:)