26 Şubat 2010 Cuma

Telefon yapıcı mühendislere ithafen...


Sarhoşluğun zirvesindeyken, elin telefona gitmesini engelleyecek bi sistem geliştirsinler artık ya. Mesela telefona profil üfletici zamazingodan taksalar?. Her seferinde üfleyip mi telefon açcaz, o olmaz da. Telefonu elimize aldığımızda, kandaki alkol oranını tespit edecek bi mekanizma geliştirseler. Detayını ben ne bilim, o kadar mühendis var ortada onlar bi hal çaresini bulsunlar artık. Valla öyle bi alet yapsınlar,  varımı yoğumu satar alırım. Alet otomatikman kitlesin abicim kendisini, ayılana kadar ne bi msj atabilesin nede birini arayabilesin. Sabaha da alarmla beraber alcasetzer servisi  yapsın. Evet acilen böyle bişeye ihtiyacım var yada bi yaşam koçuna . Böyle zamanlar da ‘ şş efendi ol ’  diye elimi büküp telefonu alacak birisi işte .
Alkollüyken birilerini arama olayı, kadın ve erkek için de ortak bi davranış şekli heralde. Akıl yerindeyken ‘ aman yok hayatta aramam, daha neler ’ dediğin insanlar akıl alkole karıştığında pek bi sıcak gelir ya insana . Şey gibi sanki, ‘ çirkin kadın yoktur az votka vardır ’  hesabı işte. Aman şeytan görsün yüzünü iriteliğinde ayrılmış olsan dahi, özledim lan diye kendi kendini kandırısın ya. Zilli zihin silmiş olsaydı o numarayı, belki sen bugün ‘ derbeder oldum derbeder ’  nakaratına takılmayacaktın. Off ya!
‘ Vur vur, bi dahamı gelcez dünyaya, olum valla seni çok seviyom ben’ tadındaki sarhoşluklarımı çok özledim ben ya. Sosyal sarhoşluk oluyo sanırım bu. Ama artık kafam iyiyken bi kenara çekilip konuşmadan, kafamdaki tilkileri azad ediyorum. Sonra işte hopp birilerini aramaca. En kötüsü de ne biliyo musun? Ne kadar zırvaladığını net olarak hatırlayamıyosun. Söylediklerini geç bide söyleyip hatırlayamadıklarının pişmanlığını yaşıyosun Şu saat oldu hala ayılamadım, bi lokma  bişiy de yiyemedim . İşler de inadına o kadar yoğun ki. Fotosentezle idama ettirirken durumumu, üzerine müşteri görüşmeleri ağzıma sıçıyo resmen. Bugünlük bu kadar bi yetsin artık!

5 yorum:

maRLa dedi ki...

şimdiiii, ah ah yazarken tahmin etmişsindir zaten "alkollüyken bu eylemlerde bulunanlar düşecek kesin" diye:) ve burdayım. bok var ha o kadar güçlü bi tipim güya bi de:) ayrıca meyendizim ben de ama böle bi icatta bulunsam dahi insanoğlunun onu aşacağına inanıyorum kesinlikle, o nedenle öyle bişey üretmektense olayın psikolojik boyutuna eğileyim dedim, şimdi buna kafa yorcam azcık:)

sanitabant dedi ki...

yok valla asitli senin dışında kimse düşmedi:) herkes gayet ağzıyla içen ultra kontrol sahibi insanlarmış, yalnızlığıma ortak olduğun için çok saol:)))

Joey Potter dedi ki...

Şimdi ben alkol kullanmam ama bu empati yapmama engel olamaz değil mi? :)) Bu söylediklerini sanki bir yerde daha duymuştum sanırım ortak bir sorun bu. Asıl belli numaralara ulaşım engellenmeli :) İçmeden önce belirteceksin onları oparatöre ya da telefon hafızasına artık onu mühendisler düşünsün :p ondan sonra ne eski sevgililer, ne saçma sapan arkadaşcılar aranmaz veya böyle bir servis olsun ALO bilmemkaç :p Saçmalama servisi gibi illa birileri ile konuşmak istersen o serviste çalışan oparatörleri arayıp yıpratabilesin mesela yani. :) İçmeyen biri için çok konuştum belkide :( ama dedim Sanitabantı yalnız bırakmayayım bende :))

maRLa dedi ki...

o ha ya harbiden he:) leyn utanmayın bakın biz de dayanamayıp msj atios falan:)
ya sanitacan herkes bizim gibi açık sözlü deil ki:p

sanitabant dedi ki...

valla joey içmeden sarhoş ettik seni de:))valla dediğin çok daha mantıklı, ve hatta yeni iş hamlesi olarak değerlendirilebilir bile:)

asitli kendi elimizle dötümüzü açtık resmen:))kapat kapat üşütceksin:)