12 Temmuz 2010 Pazartesi

Aşkı asgaride tuttum!


Bugün çok pozitif bakıyorum hayata bilog. Hep böyle sevdim sevilmedim tarzı ilişkilerimle can sıkıyorum ya, aslında tam olarak yansıtmıyorum herşeyi. Sevilmeyen mutsuz kız imajı çizmek hoşuma gidiyor, teselli eden de çıkıyor mutlu oluyorum işte.

Gerçek şu ki: basbaya benden hoşlanan erkekler de var etrafımda. Hiç bunları anlatmadım size. Ama artık zamanı geldi. Tipleri, çalıştıkları sektörleri farklı da olsa hepsinin  tek bir ortak noktası var: asgari ücretli olmaları.

Beni her gördüğünde kitlenen şok marketin kasiyerini bilmiyorsunuz mesela. Çamaşır suyu lekeli eşofmanımı da görse , duştan sonra kabarmış fatih ürek modeli saçımı da yine de değişmiyor hisleri. Dünyanın en güzel kadınıymışım gibi bakıyor yine de. Arada bir bakımlı gördüğünde de, ‘vayy neydin ne olmuşun’ bakışı atıp rencide etmiyor beni hiçbir şekilde. Ayy bebeyim benim.

Sonraa, her zaman gittiğimiz kebapçıdaki garson çocuk! Şiş istiyorum mesela, masadaki herkese 6 şiş gelirken bana 8 tane geliyor. Masaya koyarken de göz kırpıyor çılgın. ‘Maşallah iyi yediniz’ diyerek komplimanını da eksik etmiyor. Üzerine de irmik helvası ikram ediyor. Ben yedikçe mutlu olan bir erkek var hayatımda ne şahane değil mi?

Taksi durağındaki şoför İbrahim mesela. Ay nasıl kibar nasıl tatlı. Hemen kapımı açıyor, poşetlerimi alıyor. Bir hürmet, bir ikram dostlar başına. ‘Nasılsınız hamfendi?’ akabinde bir mevzu açıyor hep. Fikirlerimi, görüşlerimi can kulağıyla dinliyor. Yaptığım her espriye gülüyor. Eve kapatıp, sabahlara kadar hayatımı anlatasım geliyor  bazen .

Bakkalın çırağı Hüseyin’i de anlatmadım tabi. Ne zaman görse ‘ayy çok tatlısınız sanita hanım, bugün de ayrı bir güzelsiniz, bi kere öpebilir miyim?’ diye sarılıyor. Afyonum bile patlamamışken, o nemrut halime bile iltifatlar yağdırıyor ya, yüzüm değişiveriyor hemen. Akabinde  bir özgüven, bir sevecenlik çöküyor üzerime, pamık prenses edalarıyla giriyorum ajansa.

Müdavimi olduğum barın garsonu Memeti de bilmezsiniz siz.  Ne vakit görse, “gene mi erkek yok yanında, fıstık gibi hatunsun bu herifler mal valla” diye anında havaya sokuyor beni. Olan erkekleri de beğenmiyo zaten, “bunu mu buldun götüm gibi” diye. Votkam her zaman torpilli geliyor. Bazen bonkörlüğü abartıyor, ‘bu gece içmicem soda alayım’ dediğimde de bonkörlüğünden taviz vermeden, sodama votka damlatıyor. Param yok zannediyo zaar. Cüzdanımı düşünen Memeti sevmeyim de ne yapayım ben?

Benden hoşlanan erkeklerin görünen bu özelliklerini toplayıp bir araya getirdiğimde mükemmel karışım ortaya çıkıyor. İstediğim gibi bi koca bulamassam eğer, bunlardan birini alırım artık nikahıma. Ömür boyu asgari ücrete talim, yiyerek yedirerek mutlu bir hayatım olur belki de. 

Not: Asgari ücretli insanları nasıl aşşağılarsın tarzı yorumlar yapıp üzmeyin beni, hadi canlarım. 

18 yorum:

Joey Potter dedi ki...

Ben olsam Bakkalın çıraa Hüseyini alırdım. Baksana pek insan canlısı :) Asgari ücret falan ama erin başında olacak kızım daha ne istiyorsun. :D :D :D Seni çalıştırmaz da onlar ohh miss. Evinin kadını olursun canın sıkılırsa Esra Erola falan gider tanımadığın insanlara çemkirir rahatlarsın :D Aşama da(akşam değil aşama)kocana yemek yaparsın, beraber çarkıfelee izlersiniz. :) Mehmeti alırsan da bu rutin azıcık değişir ama temelde aynı kalır :D

sanitabant dedi ki...

Hiç fena değilmiş valla. Modern kadının mutsuzluğunun nedeni bu işte. Ataerkilliği kabul etmemek:))

Anti-Kahraman dedi ki...

bence halici hilmi dover hepsini :)) italyan aksaginida var

sanitabant dedi ki...

hilmiyi bilemem ama halıcı cemil aksanlı aksanlı döver valla:))

Anti-Kahraman dedi ki...

cemil miydi hea o iste.nedense cemil ismini cok erotik bulurum.sirf mujde ar-cemil iliskisi yuzunden sanirim :))

Leah dedi ki...

Hep bi barın müdavimi olup orda tanınmak istemişimdir, sosyal kişilik sanita :)

Ben de istiyorum 6 şiş yerine 8 şiş. Bence o olsun, hiç aç kalmazsın, hep et yersin bebeyim :D

Yaşasın yemek yemek! :D

Nidaersin dedi ki...

Halıcı hilmi bana hiçte tanıdık gelmiyor ama,yandık desenize ; Korsan Ada Hotel'in lobisinde Biyolog çemil'in rüzgarından kurtulmadan şimdide halıcı Hilmi'nin fıtınasınamı yakalanacak yerli malı gurebalar.

sanitabant dedi ki...

haa şu meşhur arabanın camı olayı, hakkaten seksiymiş be antik:)))

off leah bilemedim ki çok kararsız kaldım, eti de severim hani.Gut olma pahasına da olsa kebapçının garsonu mu diyosun yani?:))

Nidaersin dedi ki...

Sanita! madem evlenmeye niyetlisin eti köfteyi çok seviyosun hele hele Gut olmaktan korkma,Fıttırsan bile doktor hastahane çok Manisa'da.
Akisar'da köfteci Ramiz'de çalışan arkadaşım var,maaşı 2.5 kafa net ne yapacaksın askari üçretle çalışanları,makyajsızmı gezmek istiyon ayol...*? Çocuğun adı Mecid, James Dein'in ikizi gibi,sen hı de olur bu iş.)

sanitabant dedi ki...

Kim demiş insanlık öldü diye. Bak nida ersine canla başla uğraşıyo mürvetim için:))

The Brubaker dedi ki...

Hepsi güzel amma bu sefer de hepsi birisinde oldu diye yine sıkılırsın... Demesi!

Ben diyar diyar gezen huzuru arayan baba tekkesinden ümmet. :)

sanitabant dedi ki...

öyle bi adamdan sıkılına insan demezler brubaker:)

Hatchipu dedi ki...

bence bakkal ciragini kacirma. hem bak bakkalda evine yakin. eksigin olur mesela, herife dersin aksam gelirken getir diye yada öteki ciraga getirttir yada kendin bi zahemt getiriver diye. sonra ne bilem,yeri belli yurdu belli, toplantim var deyipte seni ekemez.
sonracigima gofret yersin =9 sahsen albeni cikolatasina hastayim. =)
ondan sooonaciiima öyle cetrefilli olaylarla ugrasmazsin, koyarsin önüne yemegini, yatakta bi kac cilve, tamamdir. öylesi gelipte sana binbircesit tripte yapmaz, `iliskimizi bir gözden gecirelim sanita, sanirim ben sana layik degilim, yada piskolojik buhranlar icersinde yüzüyorum` falan demez.

bi düsün ama :P

sanitabant dedi ki...

hatchipu yemin ederim ciddi ciddi düşünmeye başladım. Az kaldı yeminlen ikna olmaya:)))

BiPass dedi ki...

evet evet, bu elemanların en güzel yanı hiçbi gün gelip de "sorun sende değil bende" demiycek olmaları bence. bi sorun olursa konuşmak yerine duygularını direk eyleme dökebilirler belki, o ayrı. bilemedim hangisi daha tercih edilebilir bi durum. beni sonsuz dilemmalara attın sanita :)

sanitabant dedi ki...

Gerçekten de işin en güzel yanı kıssız adam triplerinden bi haber olmaları. Allahım duygusal bağ falan kurmaya başladım, çok yakındır elemanlardan birine aşık olmam:)))

Joey Potter dedi ki...

Ne oldu? Neredesin, sonunda birine mi kaçtın :D :D

sanitabant dedi ki...

:))) beni kaçıranlar üzerine para verip aldığı yere geri bırakıyo joeycim.
Bildiğin yoğunum, cuma tatile gidiyorum patronlarım ölmeden evvel ki son günümmüş gibi herşeyi yüklüyolar, akşamları ise ne sen sor ne ben söyliim:)