17 Haziran 2010 Perşembe

Rakı masasına meze oldum a dostlar!


Sarhoşken masanın eğlencesi olmak kadar rezil bişey yok herhalde. Yeşilçam filmlerinde klasik travma çekimleri vardır ya, dalga geçip seni göstererek kahkaha atan insan kafaları yuvarlak çerçevelerle dönüp durur. Heh ben sarhoşken öyle hissediyorum işte.

Dün akşam işyerinden 10-15 kişilik bir grup yemeğe gittik. Benim oda arkadaşım ispanyol bi elemanla evleniyo ve oraya yerleşecek. Ona veda gecesi baabında bişiydi işte. Sevdiğimiz müşterilerimizi de çağırdık. Vaymen de geldi. Ona ayrıca değineceğim.

Biz masada 3 hatun rakı içelim dedik, diğerleri yok alkol bana dokanıyo, yok ben içmem modundalardı. Bir iki kişi de bira içti vaymen de dahil.Biz rakı dedik ya, nifak karılar kaynamaya başladı, oo bize malzeme çıkacak diye. Lan sanki hayatımızda ilk kez içicez, öyle bi tribe girdiler ki. Ben rakı servisi yapıyorum, ki sek içerim (mideye ve başa daha az zarar veriyo) bunlar sek ve duble içtiğimi görünce artislik yaptığımı düşündüler. Servis anından ilk yudumu alana kadar dalga geçmeye başladılar, “aha gözler kayıyo , ekieki sarhoş oldular” diye. O saatten sonra olay belli oldu, masanın mezesi rakı içen 3 hatundu.

Kendi kendimi aman dağıtmayım, aman malzeme vermeyim derken bir kastım, tabi daha çabuk sarhoş oldum.  Sonra kamerayı çıkarttılar, otu boku herşeyi çekmeye başladılar. Rakıgirllerden biri habire bişiyler anlatıyodu kameraya, diğerleri de anıra anıra gülüyodu. Bi ara rakıgirlün ağzını kapattım, “sarhoş bi kadından faydalanmaya utanmıyo musunuz” diye millete çemkirdim. Fekat bi süre sonra bende de film koptu. Bazı olayları hiç hatırlamıyorum. Mesela gecenin sonuna doğru elimde pet şişe ayağa kalkıp Ricky Martin’den un dos tresi söylemişim, arkadaşa ispanyolca parçalıcam hesabı. Sonra Toto Kutunyo’dan laşatemikantareyi falan, allah allah yani.

Bunlar habire bizi konuşturtup kameraya çekmişler, bide gizli kamera yapmışlar. Mini etek giymiştim, bacaklarımı falan da çekmişler. Sözümona eğlenmişler. Lan acayip sinirim bozuldu. Sarhoş yani, idrak-mantık hiçbibok yok o an. Götünü açana kadar kapatır arkadaş dediğin. Orda vaymenle sevişmeye kalksam, dur lan napıyosun diyene kadar kesin kameraya da çekerdi bunlar. Allahtan öyle bişiy yapmamışım.

İçmeyen grup kalkınca rakıgirller, vaymen ve bir arkadaş daha başka bi mekana geçtik. Bu arada vaymenle ben otoparka giderken (diğerleri dışarda bekliyodu), vaymen bana sarıldı. Yanlış hatırlamıyosam eğer elimi de tuttu. Koruma güdüsüyle zaar. Yazarken bile hoşuma gitti bak ya.

Mekanda da votkaları yuvarlayıp başka bi mekana gitmek için kalktık. İşte orda büyük salaklık yaptım. Arkadaş motorla gelmişti, onun motoruna bindim. Ama götümdeki o etekle o motora nasıl bindim hiç hatırlamıyorum. Ankaranın yarısı kukumu görmüştür kesin.

Vaymen rakıgirlleri alıp arabayla önden, biz motorla arkadan onları takip ettik. Bi ara en has rakıgirl, arabanın camından sarkıp sanita sanita diye bağırarak kıroluk yaptı. Ben de aynı kırolukla motordan sarkmaya çalıştım. Hallam ya.

Hasılı vaymen bunları gidilcek mekana bırakıp direkt basıp gitmiş, biz motordan indiğimizde vaymen çoktan gitmişti. Rakıgirller arabada çocuuğu soru yağmuruna tutmuşlar. Sevgilin var mı? Uzaktan ilişki yürür mü be, evlencek misin? Hiç aldattın mı? E peki aldatmayı düşünüyo musun?. Bi sonraki soru kesin sanitayla aldatmayı düşünür müsün olcaktı ama allahtan sormamışlar. Yada sordular bana söylemiyolar.

Neyse gece böylece bitti. Ama bugün kızlara çok kızdım. Lan insanlar bazen sarhoş olmak için de içebilir yani dimi. Ki ben o kadar sarhoş toparlayan bi insan olarak hiçbir zaman kimseyle dalga geçmedim. Arkadaş olarak yapacağın yegane şey, tuvalete giderken yanında gitmek, midesi bulanıyosa rahat kussun diye saçını tutmak, ağzını temizlemek, evine sağsalim ulaştırmaktır. Ben hep böyle yaptım, böyle yapılsın da istedim. Ama nerdeee.

Birazdan görüntüleri izleyecekmişiz, bi posta da orda dalga geçecekler. Çekicez yapcak bişey yok. Sarhoş olduysan bedelini de ödeyeceksin dimi?


8 yorum:

Hatchipu dedi ki...

ne bicim arkadas nan bunlar.

tam numunelik. tss.

Anti-Kahraman dedi ki...

ya baslarim ickinede seyinede sarhos olmanada bunlar onemli degil satir arasinda vaymenmidir seymenmidir nedir o eleman elinimi tuttu. ulan ulan bu bloga bole sakalli bi fotomu koyucam ki sozum dinlensin :))

sanitabant dedi ki...

hatchipum işyeri arkadaşları böyle oluyo ancak

yok antikim yav, sarhoş eğledi çocuk naapsın:))

sekeral dedi ki...

:)o zaman sen bu cocuktan hoslanmion.biraz samimi ol duygularinda.herzaman solemisimdir.gozden uzak olanin allah belasini versin.

sanitabant dedi ki...

:)sekeralcım fazlaca hoşlanıyorum ama eleman sevgilisine aşık. ha muhtemelen benim ilgim hoşuna gidiyodur, mahrum olmamak için de kendini çekmiyodur.

Anti-Kahraman dedi ki...

isterdim ki biraz ornek olayim etrafimdakilere ama nerdeeeeeeeee.halbuki o yazilarimida okudun yorumlar felan yaptin ama kendine hicmi ders cikaramadin :)) biraz batinin iyi yonlerini al kardesim

Joey Potter dedi ki...

Ya çok kızdım. Vaymeninde allah belasını kendine arkadaş diye o süprüntülerin de allah belasını. Başka bir şey demiyorum. Sende içme bir daha o kadar sarhoş olma böyle insanların yanında.

sanitabant dedi ki...

hakkat ya antik, şark kurnazlığı nereye kadar yav:)))daha dikkatli okucam yazılarını, kafayı vererekten

yok bi daha onların yanında o kadar içmem joeycim. gerçi görüntüleri izledim ben o kadar saçmalamamışım. hatta baya kontrollü durmuşum bazı yerlerde, etli butlu pozları da görmeden sildirttim zaten:)