9 Haziran 2010 Çarşamba

Erkekler ölmesin, şeker de yiyebilsin!


Bugün bir haber okudum . Aslında pekte yeni bir haber değilmiş. 2238 yılında erkek nesli tamamen yok olacakmış! Bilimadamları erkeksiz doğum olayını başardıktan sonra bir hesap yapmışlar. Ve şöyle bir sonuç ortaya çıkmış:
* 2108’de kadınların erkeğe ihtiyacı olmadan hamile kalabileceği klinikler tüm dünyaya  yayılacak.

* 2128’de dünya nüfusunun yüzde 70’ini kadınlar oluşturacak.

* 2158’de sperm bankaları tamamen boşalmış olacak ve son tüp ve son erkek bebek dünyaya gelecek.

* 2238’da dünyadaki son erkek ölecek ve tüm dünya kadın olacak.

Haberi okurken gözlerim parladı, kanım deli deli akmaya başladı, elim bir an telefona uzandı. Bana siktiri çeken tüm erkekleri bir bir arayasım geldi. Arayıp ‘sevmiyorsan benle yaşamayı birazda ölmeyi dene. Gerçi denemene de gerek yok, çok yakında çünkü hepiniz ölezeksinizzz nihahaha’  diyip kapatasım geldi. Sonra kabaracak telefon faturam aklıma gelince vazgeçtim.

Şaka şaka lan! Bildiğin acayip üzüldüm. Abicim kızıyoruz ediyoruz ama seviyoruz da yani. Valla bak, oku daha evvel ki yazılarımı anlayacaksın.

O değil de 2012 yılında dünyanın sonu kehaneti gerçekleşmese eğer, 2238de yaşayanların hiç şansı yok bence. Karılar hamamı gibi bi dünya düşünsene, çok korkunç lan.

Duyarlı yazarınız sanitabant, bu haber üzerine bir takım çözümlemelerde bulundu ve her 2 cins içinde bazı mesajların verilmesinin faydalı olacağına inandı. Lady is first diyerek girişiyorum.

*Kadınlar, elinizdeki erkeğin kıymetini iyi bilin, iyi geçinin. ‘Lan noolcak 2238’de yaşayacak  mıyız sanki ‘demeyin. Torunlarınıza anlatacağınız erkekli mutlu anılar, siriuslu kuşaklara kadar aktarılacaktır.  ‘Nerde o eski insanlar, ilişkiler’ konulu ebeveyn anılarını ağzımızı ayırıp negzel lan diye dinlemiyo muyuz? Hah aynen o hesap işte. Emsal teşkil edin yani.

*Amazonumsu siriuslu blogerların yok olmuş erkekler yüzünden çekecekleri konu sıkıntılarını düşünüp, ona göre bol bol erkekli postlar girin. 

Erkekler bunlar da size:
* Valla neslinizin devamı kadınların 2 dudağının arasından çıkacak 2 çift lafa bakar. Ona göre efendi olun, üzmeyin bizi.

* Sperm sayılarınız azalıyomuş haberiniz olsun. 1950 yılında 250 milyon iken sperm sayınız, bugün 20 milyona düşmüş. Bundan sonra idareli kullanın. Öyle haybeye attırıklara son verin!

Ortak mesaj: Laf olsun diye yapılan, kültür fizik eksenindeki sexüel aktivitelerden kaçının. Garibim gelecek nesilleri düşünerek , aktivitelerinize bir felsefe, bir derinlik, bir anlam  yükleyin. Lütfen rica ediyorum üzmeyin beni.








11 yorum:

TuTsİ dedi ki...

2238 de ölmek yok yola devam :p
onca kadının arasında hala erkek kalınabilirmi ?
erkeklik ölecek demişlerdir çeviri hatasıdır o
bir başka halide olayın
biz olmayınca yersiniz birbirinizi

Joey Potter dedi ki...

Yok ya ölmesinler erkeklerin kas gücüne ihtiyacamız var ha ha ha :D :D

TuTsİ dedi ki...

o zamana kadar sizin kaslarda gelişir
hatta bıyıklar pos olur varsın olmayalım :p

sanitabant dedi ki...

ona da alışırız joey. Hatta dünyaya yeni nesil erkek alımları başlar belkim, şansımızı orda deneriz :))

hakkaten tutsi ya, kıl-tüy alma işleriyle de uğraşmayız. Fena olmayabilir aslında haklısın ha:))

Anti-Kahraman dedi ki...

ulan o degilde.2220lerde yasayacak sansli erkekler kim olacak acaba.off dusunsene milyonlarca kadin senin etrafinda dolaniyor.iste msn'e giriyorsun selam asl cam var mi falan diye soruyorlar.bi barda iki bira bile icemiyorsun tacizlerden :)))
blogun bu halini daha cok sevdigimi ve kendime yakin buldugumuda belirtmek isterim!

sanitabant dedi ki...

:))daha geç gelmeliymişin dünyaya antikcim ne diyim, o da senin kadersizliğin
sevdin mi gerçekten, süper:) ama ayarların içine ettim, bir iki düzeltme yapmam lazım script yazdırmaya çalışıyo alet bana:)

Adsız dedi ki...

Sona kalacak erkeklere acırım en iyi ihtimalle parçalanarak ölürler.Millet şimdi bile birbirinin elindekini almaya uğraşıyor o zaman kadınlar erkek namusu yüzünden cinayet işler.
Sırf kaınlardan oluşan bir dünyayı hayal etmek bile istemiyorum şimdi süs püs gezen kadınların hepsi kıl tüy yumağı olur ığğğ iğrenç

sanitabant dedi ki...

ruhgezgini, koku kitabının finali aklıma geldi yorumunu okuyunca :) Elemanı parçalayarak yiyolar en sonunda da bir kadının ağzından elemanın lades kemiği çıkıyodu:))

zeynalar, reynalar,şiralar ıykkk düşünmesi bile iğrenç:))

Leah dedi ki...

Anaaaa biloğun şekli şemali değişmiş, net olmuş böyle yup!

Bence kültürler arası bi birleşme çok hoş olabilir yahu, melez melez bebişler, oyş dünya güzelleri! :P

Ben şahsen erkeksiz bi dünyada yaşayacak bir kapasiteye sahip değilim, onlarsız olmaz, ölmesinler. RTE'nin dediği gibi 3er 5'er çıcık yapalım erkek cinsini devam ettirelim. Bak ya hiç o adamın dediğine gelcek insan değildim ben noluyorkine bana :D

sanitabant dedi ki...

teşekkürler leah şekeri:)

Hakkaten lan RTE ne kadar da öngürülü bi adammış :))üremeli , teşvik etmeli valla:)

fırat akan dedi ki...

desenize yıllar sonra saç saça baş başa kavga sayısı artıcak.ne güzelde izlerdik eğlenceliydi yahu.ah yıllar ah geçme lütfen:)