9 Mayıs 2010 Pazar

I just made love!

Heyecanlandınız mı? Bol östrojenli, genital organların havada uçuştuğu, noktasından virgülüne feriştah kokan bir post bekliyorsunuz dimi? Daha çok beklersiniz. Bi kere aile terbiyem izin vermez. Yaptığını anlatma, bırak başkaları seni övsün düsturuyla büyütüldüm ben sayın okuryazar. Bir diğer neden ise can çeker, bi yerler şişer, bunun vebaliyle yaşayamam. Ama gel gelelim elin oğlu yaptığı her şeyi afişe etmeye meraklı olduğundan mütevellit, zigdiğini dünyalara duyurmanın yolunu aramış ve de bulmuş.
www.ijustmadelove.com adresine tıkladığınız zaman, sokak sokak-ev ev kimlerin birbirine dıhladığını görebiliyorsunuz. Bu siteyi kullanan zigişken arkadaşlar eylemin hemen ardından nerde, hangi pozisyonda, kaç kez dıhladıklarını harita üzerinde gösterebiliyorlar. İsteyen gerçekleştirilen eylem hakkında  değerlendirme de yapabiliyor. Misal:  Odtü kampus alanı içerisinde az evel iş tutmuş hetero (ipne ve lez seçeneği de var) bir eleman şöyle demiş.
bu yanımızda ki manyaklar yüzünden bekçiler bizide bastı ama olsun sorun değil yaşasın adrenalin yaşasın SEX.. FORZA ORGASM !!!!! HAHA bir daha ki sefere bekçileride aksiyona katacağız.
Yalanım varsa utanın diye aha da link size  http://ijustmadelove.com/map/details/88382/
Sitenin sembolü de tokuş halindeki davşanlar. Çok manidar ve yaratıcı değil mi? Bununla da kalmıyor, şehir ve bölge olarak genel istatistikleri de görebiliyorsunuz. Gurur kaynağım Ankara’m bugün 2214 zigişme ile davşan şehir mertebesine erişmiş(Hakan’ın askerden döndüğü nası belli oluyo ama). İstanbul da her ne kadar davşanlık mertebesinde olsa da, o kadar nüfusa 2768 zigişme hayalkırıklığı yarattı bende.
Evet bu sitenin varlığından haberdar olduğunuza göre, artık daha temkinli davranmalısınız. Aktivite sonrasında doğruca bilgisayar başına seğirten partnerinizin, ‘yarınki hava durumunu öğrenmem lazım’ yada ‘çok acil bir mail bekliyorum şirketin Amerika ofisinden’ söylemlerine şüpheyle yaklaşmalısınız. Siz beyaz çarşaflara sarınıp, ‘ Osmanla ten uyumumuz mikemmel, ondan çocuum olsun istiyorum’ hayalleri kurarken, elin adamı bilgisayar başında çatır çatır cümle aleme ‘ ben bir garı zigtim’ duyurusunda bulunuyo olabilir. Akıllı olun!  
Hele ki aktivite sizin evinizde gerçekleştiyse ultra dikkatli olun. Partnerinizin ‘bi tanem buranın tam adresini veriver de mekdanılsdan big mac söyliim ikimize’ isteğinden şiddetle kaçının. Siz mal gibi ‘anam adresi aldığına göre yarın bi gün çiçek de yollar bu bana’ fantezinizi, ‘ben bi garı zigtim hemde 5 posta’ duyurusuyla lekelettirmeyin.
Hadi şimdi herkes evvela manitasının evine, sonra da kendi evinin üzerine gidip bi baksın. Ben bizim apartmanın geriatrik nüfus ortalamasından dolayı doğruca caddeye baktım. Çok namuslu bi muhitte oturduğuma karar verdim. Ama 2 alt sokakta birisi bi ipnelik yapmış. Bi de yorum yazmış, ‘ kendi cinsimle ilk deneyimimdi ama korktuğum gibi olmadı. Sertti ama mükemmeldi de’ . 
Her  sabah metroya yürürken karşılaştığım, yaz-kış beyaz daracık pantül giyen bi oğlan vardı. Bu kesin odur ha!

15 yorum:

Leah dedi ki...

Yaa süper bi yazı olmuş, gülmekten öldüm sanitabant sen bi harikasın bağyan!
Bu siteyi hiç duymamıştım bi tıkıldatayım bakayım neler varmış :D
Ders çalışmamak için sebep arıyodum ben de, malzeme çıktı yuppi :D

sanitabant dedi ki...

teşekkür ederim leah şekeri:)
ama önce yumuşun adrese seğirt:P

TuTsİ dedi ki...

ben bile bukadar afişe etmemiştim yuh derim..
Sağolasın
ben ilk baktığımda anlamamış sallamıştım siteyi meğer neymiş be way.
Aslında şunu düşünmek lazım.
Herif kızı seviyor bu siteyi keşfediyor makarasına bakacak ya ahaa ne görsün sevdiği kız haritada işaretlenmiş mekan ve bilmem kaç kez kaç kişiyle birlikte olmuş
bunun terside olması mümkün tabi :p

bide çokmu hayalperestim

sanitabant dedi ki...

hayalperest derken tutsi? makarana kaç kişinin dolandığını görme olayı için mi dedin?:)

Anti-Kahraman dedi ki...

ulan o degilde bizim sokakta picin biri tum mahalleyi duduklemis :))) kim lan bu herif

sanitabant dedi ki...

haset etme ne olur çalış seninde olur antik kahraman:)

Anti-Kahraman dedi ki...

yok ben bu gece kapilari kilitleyimde yatayim :)) yoksa yarin benim evde isaretlenmis olabilir :) simdi durduk yere yani

sanitabant dedi ki...

haklısın valla, sizin mahallenin piçi kadın erkek demeden tüm masumları kılıcından geçiriyo baksana:)))

Sazan dedi ki...

Hay Allah senin iyiliğini versin, okurken kırıldım gülmekten ve sonra hemen daldım siteye, yahu çok sapıkça ama sanırım eski karşı komşum Messi... Kalakaldım yahu, bu ne :) Başarılı bir paylaşım, ellerine sağlık, sevgilerrr...

sanitabant dedi ki...

teşekkür ederim sazan:)insanlara faydam dokunduysa bir nebze, dünyanın en mesut bahtiyar insanıyım. Fikri hür vicdanı gür bir şekilde uyuyabilirim artık:)))

Joey Potter dedi ki...

Ödülünüz var genç bayan :)

http://kizsalmevzular.blogspot.com/2010/05/tadndan-yenmiyorum-d.html

KaraEfendi dedi ki...

Geç kaldım...Ama geç olsun "güç" olmasın demişler. Güzel bir yazı, amma velakin feci güldüm...Lan bu nasıl bir şeydir! Kim kime kaç defa itlemiş google maps benzeri bi uygulama da görebiliyorsun! Lan nasıl bi coder sın ugrasmıssın yememişsin nelerle uğraşmışsın. Bu arada du bakim kendi şehrime bi :P

sanitabant dedi ki...

hoşgelmişin kara efe:) elin adamları yememiş uğraşmış bu siteyi yapmış, ben anlatmışım çok mu?:)

TuTsİ dedi ki...

Ben masumlara ilişmem

mailimde gördüm son cevabıda aklıma geldi senin yaıznı farkettim sonra

KaraEfendi dedi ki...

Haklısın tabii sende. Hoşbulduk bu arada...Ağlamak istiyorum lan :( bi kayboldum ortadan bi sürü yeni yüz, bak tutsi bile muhabbete başlamış senle. Hay ayrılmaz olaydım lan :D